09.01.2024

Kampanje: Elbillader fra Amina med installering

Lad bilen fra ditt eget hjem – trygt og enkelt. Amina er hjemmeladeren som gjør det enkelt å ha elbil.

Vinterkampanje inklusive installering

Amina Charging kr. 10 900,- inkl. mva - ferdig montert samt opp til 10 meter kabel og sikring av typen 32 A kurs

Foto: Amina Charging

Enkel og trygg ladeløsning

En sikker investering. Få kontroll over ladingen av elbilen din, både hjemme og på hytta. Her er flere grunner til å investere i elbillader:

1. Sikkerhet: Etter nyttår har det også blitt innført nye regler som sier at det ikke lenger er lov å legge opp til permanent lading fra vanlig stikkontakt, og at alle nye ladepunkter må settes opp med egen elbillader. Å lade fra gjennom stikkontakt er ikke anbefalt av en rekke grunner, spesielt fordi det kan føre til varmgang og i verste fall brann.

2. Raskere lading: Elbilladere gir også raskere lading, med en ladeeffekt på opptil 22 kW som tilsvarer en ladet rekkevidde på opptil 100 km per time. Noen elbilladere kan dermed lade 10 ganger raskere enn en vanlig stikkontakt. Med elbillader fra Amina kan du lade tre ganger så raskt som med en vanlig stikkontakt. Amina-laderen har en maksimal ladehastighet på 7,4 kW – dette tilsvarer 36 km rekkevidde, noe som er hurtig nok lading for de fleste i hverdagen.

3. Spare penger: Elbillader gir også mulighet for strømstyring, hvor man for eksempel vil kunne lade når strømprisen er på det laveste. Elbilladere kommer også ofte med egen app som gir deg  kontroll over strømbruken din. Med Amina-laderen kan du tilpasse når og hvordan du skal lade gjennom elbilen eller via strømselskapet ditt.

4. Økt boligverdi: I nyere tid har også tilgang til elbillader blitt et viktig salgsargument når det kommer til boligsalg, og kan øke verdien på boligen din. Hus og leiligheter med elbillader er også forventet å bli enda mer attraktive i årene fremover, ettersom en stadig større andel av bilene blir elektriske.

Installering av elbillader

Våre elektrikere hjelper deg med installasjon av elbillader. Vi sørger for:

 1. Sikkerhet: Ved å få laderen installert av en sertifisert elektriker sikrer du deg at ladingen av din elbil skjer i henhold til alle gjeldende regler og forskrifter.
 2. Rådgivning: Med et bredt utvalg produkter på markedet hjelper vi deg med å finne ut hvilken elbillader som best passer ditt behov.
 3. Garanti: Når du kjøper av elektriker, gis det samlet garanti på både installasjon og elbillader. Det betyr, at kjøper du lader igjennom oss tar vi oss av all reklamasjon på installasjonen og laderen dersom det skulle oppstå noen feil eller mangler.

Foto: Amina Charging

Kampanje på installering av Amina Charging

– hjemmeladeren som gjør det enkelt å ha elbil
 • Liten og lekker: Elbilladeren fra Amina gjør lite ut av seg, og ser nesten ut som en vanlig utendørs kontakt
 • Passer alle elbiler: Elbillader fra Amina fungerer med alle elbiler og hybridbiler.
 • Raskere installasjon: Elbilladeren fra Amina går raskt å installere av elektrikeren – like enkelt (men mye tryggere) enn en stikkontakt!
 • Norskutviklet: Elbillader fra Amina er laget av nordmenn med mange års erfaring og ekspertise innen elektroteknikk og elbillading
 • Brukervennlig: Med elbillader fra Amina kan du enten plugge ladekabelen rett i, og lade med en gang, eller du kan planlegge ladingen via bilen din, enten direkte i kjøretøyet eller gjennom bilprodusentens app.
 • Sikkerhet: Amina-laderen er utviklet i henhold til de nyeste sikkerhetsforskriftene og internasjonale standardene og inneholder også ekstra sikkerhetsfunksjoner som gjør ladingen tryggere.

Nå har vi kampanje, og du får ferdig montert Amina-lader til kampanjepris kr. 10 900,- inkl. mva.*

*Installering av elbillader fra Amina inkluderer :

 • 1 stk Amina-lader
 • 1 stk jordfeilautomat klasse A montert i sikringsskap
 • Kabel opp til 10 meter
 • Hull, boring gjennom to trevegger. leca, lettvegg, el.
 • Inntil 40 km kjøreavstand t/r
 • Nødvendig meldinger mot nettleverandør

Eventuelt tillegg for overspenningsvern kr. 2 790,- inkl.mva
Ladekabel er ikke inkludert.

 

Ønsker du mer informasjon om installasjon av din elbillader?

Bestill lader inkludert montering, eller send oss en henvendelse via vårt kontaktskjema.