Leverandører

For å sikre dine behov og krav om kvalitet, benytter vi kun produkter fra leverandører som kan møte de høyeste krav til driftssikkerhet, design og funksjonalitet.

Våre leverandører er

Cenika logo

Cenika

Cenika AS er leverandør av tavleutstyr, sikringsskap og elektromateriell til den profesjonelle elektrobransjen.

Leverandøren sitt mål er å hjelpe kunder med smarte og effektive løsninger til en god pris, som også vil bidra til å forenkle hverdagen.

CTM Lyng logo

CTM Lyng

CTM Lyng AS er en norsk produsent og leverandør av sikkerhetsprodukter til hjemmet, velferdsteknologi, energiøkonomisering, samt lys og varmestyring for alle typer bygg.

Leverandøren tilbyr alt i fra utvikling av produkt til produksjon og distribusjon. Produksjonen foregår i egne produksjonslokaler i Vanvikan i Trøndelag.

DEVI by Danfoss logo

DEVI by Danfoss

DEVI leverer elektriske varmeløsninger med fokus på brukervennlige og energieffektive styringssystemer.

Varmeløsningene omfatter et bredt spekter av produkter; varmekabler, varmematter, varmefolie, termostater og tilbehør.

DEVIs produkter og løsninger brukes i og utenfor boliger, boligblokker, næringsbygg, offentlige bygg, infrastruktur, idrettsplasser, kjølerom m.m.

Eaton logo

Eaton

Eaton Electric AS dekker hele spekteret av materiell og styringssystemer og er markedsledere på jordfeilautomater til sikringsskapet.

Eatons energieffektive produkter og tjenester hjelper kunder med å effektivt styre elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi for en mer pålitelig, effektiv, sikker og bærekraftig utnyttelse.

Elis Elektro AS logo

Elis Elektro AS

Elis Elektros viktigste produktområder er kabel, kabelføringsveier, elektriske isolasjonsmaterialer, kabelbeskyttelse og komponenter for kraftelektronikk.

Produktene hentes fra anerkjente kvalitetsprodusenter i Europa.

ELKO logo

ELKO

ELKO er en ledende produsent av elektromateriell, og har i over 75 år levert stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell til norske hjem og virksomheter.

Leverandøren tilbyr produkter av høy kvalitet og holdbarhet, og er opptatt av å tilby innovative produkter med moderne design.

Glamox logo

Glamox AS, BU Norge

Glamox AS, BU Norge er en ledende leverandør av belysningsløsninger til det profesjonelle byggemarkedet i Norge. Vårt mål er å levere bærekraftige produkter og løsninger som forbedrer menneskers prestasjon og komfort.  Vi tilbyr komplette løsninger for skoler, helseinstitusjoner, kommersielle og industrielle bygninger.

Hedengren Security

Hedengren Security

Hedengren Security er en totalleverandør av sikkerhets- og bygningsteknologi

Hedengren utvikler, produserer og leverer bransjeledende systemer for alle sikkerhetsfag.

Laddel

Laddel

Laddel er en ledende leverandør av brukervennlige ladeløsninger i Norge. Selskapet leverer komplett ladeløsning for hoteller og destinasjoner, bedrifter, næringsbygg og sameier/borettslag.

Med Laddel sitt ladesystem vil de som lader automatisk betale for sin ladeøkt, noe som gjør det svært enkelt å administrere for eier av ladeanlegget.

Luxia logo

Luxia

LUXIA er en norsk belysningsleverandør, som tilbyr en rekke belysningsløsninger. Leverandøren er sterk på blant annet, kontorbelysning, dekorbelysning, industribelysning, idrettsbelysning, utebelysning, LED strips og -profiler, nødlys og wireless.

Micro Matic logo

Micro Matic

Micro Matic er leverandør av utstyr som styrer og kontrollerer el-installasjoner. Løsningene kombinerer energi­økonomisering med design og komfort fra de fremste produsentene i Europa.

Nexans logo

Nexans

Nexans Norway AS er ledende leverandør av kraft-, tele-, installasjons- og varmekabler i Norge, og er blant verdens ledende innen offshore-kontrollkabler og høyspent sjøkabelsystemer.

Nexans sine kabler er av høy kvalitet, og er produsert for å tåle tøffe omgivelser i jord, luft og vann.

Nordesign

Nordesign

Nordesign er leverandør av belysning til bolig, hytte og det offentlige rom. Leverandørens produktportefølje består i hovedsak av egenutviklede produkter, samt produkter fra spanske LEDS C4 og italienske Zava.

Nortek

Nortek

Nortek Security & Technology AS utvikler, importerer, selger og leverer komplette løsninger og produkter innenfor brannalarm, nødlys, talevarsling/Plivo, kabel for sikkerhetsanlegg og slokkesystemer.

Selskapet ble etablert i 2010, har 45 ansatte og omsetter for ca. 140 millioner. De holder til i Mjøndalen med kontorer og lager, samt salgskontorer i Brumunddal, Sandefjord, Stavanger, Mandal og på Kolbotn. Nortek leverer systemer og løsninger i hele Norge.

Pipelife logo

Pipelife

Pipelife Norge er landets største produsent og leverandør av rørsystem i plast. Bedriften er en del av Pipelife-konsernet som er blant Europas ledende produsenter av plastrør og tilhørende deler. Deres rør benyttes til vann, avløp, kabelbeskyttelse og elektriske husinstallasjoner.

Leverandøren investerer kontinuerlig i nye produkter og produksjonsmidler for å sikre en bærekraftig og miljøvennlig produksjon i Norge.

Prysmian Group logo

Prysmian Group

Prysmian Group Norge leverer kvalitetskabler fra Draka, Prysmian og General Cable.

Selskapet er en betydelig leverandør til elektromarkedet i Norge

Schneider Electric logo

Schneider Electric

Schneider Electric har markedets bredeste utvalg av innovative løsninger til energistyring og -overvåking, el-distribusjon og el-, tele- og datainstallasjon.

SG logo

SG Armaturen

SG Armaturen har spesialisert seg på lysarmaturer til hjem- og prosjektmarkedet.  Produktene er designet med tanke på enkel og effektiv installasjon. Smart løsninger, samt dimmere, stikkontakter og brytere.

SG er et heleid norsk selskap, lokalisert i Lillesand.

Teccon logo

Teccon AS

TECCON utvikler, produserer, importerer og leverer elektrikerprodukter, som kabler og ledninger, av høy kvalitet.

Leverandøren har som mål å bidra til en mer effektiv og miljøvennlig arbeidsdag for elektrikere og installatører.

UTU Norge Logo

UTU Norge

UTU er eksklusiv leverandør av Hager i Norge, og tilbyr utstyr som sikringer, sikringsskap, tilknytningsskap, installasjonskanaler, gulvbokser, grenstaver, kontaktorer og fordelingssystemer.

Hager er kjent for løsninger som er enkle å installere, enkle å bruke, og som stadig utvikles videre.

Thermo Floor logo

Thermo-Floor

Thermo-Floor AS er leverandør av smarte løsninger for smarte hjem. Av produkter leverer de varmeløsninger, varmestyring og smarthusløsninger.

Varmecomfort logo

Varmecomfort

VarmeComfort fører anerkjente og velprøvde produkter som Flexwatt varmefolier, Flxheat varmekabler og Comforttemp termostater. I tillegg har de et omfattende sortiment innen frostsikring, varmekabler for snøsmelting, isolasjon, reflektorplater og tilbehør for gulvvarme og el-installasjoner. De leverer alle typer elektrisk gulvvarme, for støp, tynnstøp, fliser og bad.

Ventistål

Ventistål

Ventistål er totalleverandør til ventilasjons- og blikkenslagermarkedet . Selskapet har kompetanse, løsninger og produkter innen ventilasjon, varme og kjøling, for både bolig, næring og industri/Marine Oil and Gas. Tekniske isolasjonsprodukter, solcelle, tak, fasade, og metaller er også med porteføljen i tillegg til bygg automasjon

Wibe

Wibe

Wibe Norge AS er snart en 100 år gammel aktør i elektromarkedet. Wibe er mest kjent innenfor høykvalitets kabelforleggingsprodukter, men har i senere tid også lansert og utvidet porteføljen med installasjonssystem.

Mill

Mill

Mill er en norsk merkevare som utvikler varme- og inneklimaprodukter skreddersydd for det moderne hjem. Produktene er kjent for sitt minimalistiske og elegante design.

Mill tilbyr panelovner (med stål- og glassfront, med wifi eller elektronisk termostat med dag-/nattsenk), flyttbare ovner (konvektorovner, PTC-ovner og oljefylte radiatorer i moderne design), wifi-plugg som gjør dumme ovner smarte, terrassevarmere og inneklimasensorer (måler temperatur, fuktighet, tvoc og eCO2).