Stillingsannonse

Daglig leder

Vår daglige leder har et ønske om å trappe ned sin stilling og vi ser derfor etter hans etterfølger. Er du en erfaren leder som trives med å være operativ, er du den vi ser etter for å fortsette utviklingen av Fagelektro sammen med et team av dyktige medarbeidere.

Fagelektro er en del av Konstel. Konstel består av 21 elektroentreprenører av ulik størrelse og egenart, som til sammen utgjør vårt konsern. Konstel sentralt sørger for gode innkjøpsvilkår, digitale verktøy, deling av beste praksis, kompetanseutvikling og markedsføring slik at den lokale merkevaren står sterkere i sitt lokale marked.

Hos oss vil du få muligheten til å bygge og videreutvikle et spennende selskap i et område med stor byggeaktivitet.

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Daglig ledelse av bedriften med resultat-, økonomi- og personalansvar
  • Utvikle bedriftens markedsposisjon
  • Utvikle strategier i samråd med styret
  • Bygge gode relasjoner til ansatte, kunder, samarbeidspartnere og leverandører

Bakgrunn

  • Relevant utdannelse innfor elektro
  • Autorisert installatør
  • Gjerne erfaring som saksbehandler/ prosjektleder
  • Ledererfaring

 

Som leder har du solide ambisjoner. Du er trygg på deg selv og har lett for å lede andre. Vi ser etter deg som har gode mellommenneskelige evner, og er opptatt av å bygge gode relasjoner internt og eksternt. I tillegg er du løsningsorientert med god gjennomføringsevne.

Du er en naturlig “kremmer” og har alltid et smil på lur. Hvis din kompetanse og personlige egenskaper passer, vil du være perfekt til å lede Fagelektro videre.

Stillingen er lokalisert i Tvedestrand og rapporterer direkte til styret.

Treffer dette deg, men du fortsatt har noen spørsmål, ta gjerne kontakt med styremedlem, Ole Halvor Kolstad tlf. 90 10 00 30 eller daglig leder, Gunnar Storm Olsen tlf. 99 26 27 10.

Om arbeidsgiveren

Vi er en totalleverandør av elektriske installasjoner til næring, industri, landbruk, bolig og hytter. Vi er 18 ansatte inkludert to lærlinger og holder til i helt nytt flott bygg på Østre Grenstøl i Tvedestrand.

Tvedestrand er en perle på Sørlandet med 6000 innbyggere. Kommunen ligger mellom Arendal i sør og Risør i nord. Kommunen grenser også til Froland, Åmli og Vegårshei.
Tvedestrand har nesten 2000 hytter og et næringsliv med mye byggeaktivitet.

Tvedestrand er en flott kommune å vokse opp i med nye barnehager, ny videregående skole og snart ny barneskole.